Hoppa till sidans innehåll

Eftersnack årsmöte

06 MAR 2019 21:13
  • Uppdaterad: 06 MAR 2019 21:13

Vi tackar alla som kom på årsmötet igår. Och för er som inte kunde medverka så kommer det att hända en del på Tuvängen iår. 
Vi har som mål iår att utöka nuvarande crossbana med ca 500-700m. Vi väntar idag på dom sista dokumenten innan byggnationen kan börja. I detta projekt så har vi ingått ett avtal med Skanska. 
Någon ny mark är inte klar ännu idagsläget men den nya byggnationen är iallafall ett lyft och förhoppningsvis en morot till er medlemmar att få en liten nytändning så vi tillsammans kan kriga vidare för ett nytt motorområde i kommunen. I samband med ombyggnaden så kommer vi att behöva besikta om banan så har ni synpunkter på befintlig sträckning är ni välkommna med förslag på justeringar. 
Utökningen av banan kommer i största möjliga mån inte att inkräckta på befintlig bana så den kommer vi att kunna hålla öppen tills de är dags för "påkoppling" av den nya sektionen. Enduron kommer att bli påverkad av bygget men under våren kommer omdragningar att ske för att få en funtionell och teknisk slinga, som ni vet tidigare så är de en teknisk endurobana vi kan erbjuda pga markbrist. Tips råd och synpunkter tas gärna emot. Mvh Styrelsen AMF Södertälje

Skribent: Rickard Törnqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
AMF Södertälje - Motorcykel och Snöskoter
Box 59
15121 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

 

 

Sociala Medier